Više od million prodatih vozila marke Audi u Kini

Bez autora
Oct 21 2010

Nemački proizvođač luksuznih automobila Audi nakon 20 godina prisutnosti na kineskom tržištu premašio je granicu od milion prodanih vozila. Kako su saopštili predstavnici ove kompanije, milioniti Audi isporučen je kupcu u industrijskom gradu Changchunu.U kompaniji očekuju da će se ova rekordna prodaja ponoviti u znatno kraćem periodu, odnosno očekuju da u sledeće tri godine zabeleže prodaju od dva miliona vozila. Kinesko tržište automobila spada među glavne pokretače naglog rasta prodaje luksuznih automobila u svetu.

Više od million prodatih vozila marke Audi u KiniNemački proizvođač luksuznih automobila Audi nakon 20 godina prisutnosti na kineskom tržištu premašio je granicu od milion prodanih vozila.

Kako su saopštili predstavnici ove kompanije, milioniti Audi isporučen je kupcu u industrijskom gradu Changchunu.

U kompaniji očekuju da će se ova rekordna prodaja ponoviti u znatno kraćem periodu, odnosno očekuju da u sledeće tri godine zabeleže prodaju od dva miliona vozila.

Kinesko tržište automobila spada među glavne pokretače naglog rasta prodaje luksuznih automobila u svetu. Uz Kinu, značajno je i tržište Indije, gde ova nemačka kompanija proizvodi automobile već tri godine.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik